40 Aniversari de l’Anaitasuna a la Divisió d’Honor

El nostre equip de Veterans va estar convidat a Pamplona per celebrar el 40 Aniversari del primer ascens de l’Anaitasuna a la Divisió d’Honor, va ser un partit de germanor entre dos grans clubs històrics de l’handbol español, la victòria va ser del nostre equip, amb diferència, 17 a 24.

Es va valorar molt la nostra participació en un acte tan rellevant per a l’Anaitasuna, la nostra presència, va ser un reconeixement, cap a tota la tasca realitzada en el transcurs d’aquests 40 anys, per aquest club tan admirable de la Divisió d’Honor.

Els nostres jugadors van donar un recital de joc dins de la pista, i un comportament exquisit i càlid, amb tots els jugadors, directius, i públic de “Anaita”, fora de la pista. El tracte rebut va ser excepcional, en tot moment.

A l’equip el van acompanyar el directiu de la nostra Associació Sr. Ramon Domènech, autor del llibre de la “Història de l’Handbol de FC. Barcelona “i el vicepresident Sr. Àngel Rovira.

També vam tenir el privilegi de comptar com a ambaixadors i representants de l’Associació a dos grans “Legends”: Eugenio Serrano i Milan Kalina.

Ens podem felicitar per tenir un equip, que cada dia creix i es consolida.

Ens sentim orgullosos de la imatge que donen de la nostra Associació i del nostre Club allà on van, transmeten un gran joc esportiu i humà.

Share