Participem al 50è aniversari BM Cantolagua

Foto: Àngel Rovira

El passat dissabte dia 15 de febrer el nostre equip va desplaçar-se fins a el poble de Sangüesa, Navarra, per participar als actes de d’inici de la celebració del 50è aniversari de la fundació del Club Balonmano Cantolagua, nascut el 1970 en aquesta localitat de tant sols 5.000 habitants. 

La jornada incloïa un torneig de veterans amb la participació dels veterans del San Antonio de Pamplona, els veterans de Santander l’equip local i en nostre equip de veterans. 

Al torneig en format de lliga tots contra tots en partits de 30’ es van produir els següents resultats:

  • BM Cantolagua 8 – San Antonio 11
  • FCBarcelona 15-Veteranos Santander 15 
  • FCBarcelona 12- San Antonio 9
  • Cantolagua 9 -Veteranos Santander 14
  • Sant Antonio 5 – Veteranos Santander 13
  • FCBarcelona 18- BMCantolagua 4

Resultant la classificació següent:

EquipPuntsGFGCDif.
FCBarcelona54528+17
Veteranos Santander54229+13
Veteranos San Antonio22533-8
BM Cantolagua “Gran reserva”02143-22

Amb el frontó de la localitat ple a vessar, el nostre equip va fer un torneig de menys a més. Al primer partit va costar molt entrar en joc atès el poc temps disponible per escalfar i la dificultat d’acostumar-se a una pista força diferent dels pavellons més habituals. L’empat final vas ser  conseqüència també de que el nivell de l’equip de Santander era el més alt de tots els oponents, especialment per la presència de dos laterals de gran envergadura i un pivot de gran corpulència. 

El segon partit contra San Antonio l’equip va començar amb més bon ritme i malgrat l’equilibri inicial vam superar a un San Antonio amb molt bon nivell també. Els resultats que va fer Santander amb Sant Antonio y Cantolagua ens obligaven a haver de superar una diferència de 12 gols al darrer partit contra l’equip local si volíem emportar-nos el torneig. L’equip va sortir molt concentrat i amb una gran intensitat en defensa va aconseguir una renda de 14 gols de diferència que ens va permetre acabar en primer lloc del torneig.

Una vegada acabat el torneig es va dur a terme la presentació dels 9 equips del club local des de prealeví a sèniors. Tots els seus components van sortir a la pista per un passadís format pels nostres jugadors, fet que va emocionar sobre tot als més petits.

La jornada va acabar amb el partit de lliga de l’equip sènior del BM Cantolagua (2a nacional).  Seguidament vam poder gaudir d’un 3r temps i un sopar de germanor amb tots els equips participants al torneig de veterans on vàrem poder intercanviar records i comentar l’actualitat de l’handbol. 

Share