Assemblea General 2013

El passat 2 de Juliol es va celebrar l’Assemblea anual de l’Associació. Abans de començar s’havia organitzat una visita dels assistents al Museu del Barça que va ser molt concorreguda.

L’Assemblea, a la que van assistir més del cinquanta per cent dels associats,  es va desenvolupar en un clima de gran cordialitat i va comptar també amb la presència del Sr. Josep Marcet, en representació de l’Associació de veterans de futbol del Club. Al final de l’acte el President de l’Associació, acompanyat del Sr Eduard Coll, membre de la Junta del Club i responsable de la Secció de Handbol que va assistir a l’Assemblea, va procedir a entregar les següents distincions:

Carnet d’Associat d’honor a dos personalitats històriques del handbol del Club:

. Al Sr. Salvador Mercader, jugador i directiu de la Secció durant molts anys, molt recentment traspassat, que va ser representat pel seu fill, Francesc, també ex jugador i membre de l’Associació.

. Al Sr. Lluis Miracle, jugador dels primers equips del Club,  que va recollir personalment el seu carnet.

També es va fer entrega al ex-jugador i entrenador del F.C Barcelona i de la Selecció espanyola Sr. Valero Ribera d’una placa d’honor en reconeixement dels seus mèrits esportius. Finalment es va servir una copa i tots els assistents varen poder compartir una llarga i animada vetllada.

l'Associació d'antics jugadors de #handbol del F.C.Barcelona

Share