Assemblea 2021. Relleu en la presidència de l’associació.

Eugeni Serrano pren el relleu de Quico López-Balsells

El passat dijous dia 4 de novembre es va celebrar finalment l’assemblea general de l’Associació corresponent al 2021. A causa de la pandèmia de la COVID no s’havia pogut celebrar la corresponent a l’any 2020.  

Dins de l’ordre del dia de la trobada cal destacar el punt 6 en el que es va produir el relleu en la presidència de l’associació per la renúncia del president actual. En Quico López Balsells president des de la fundació de l’associació l’any 2012 va fer un discurs molt emotiu en el que va recordar la posada en marxa de l’associació i va fer un repàs a les activitats realitzades durant aquest període. També va agrair a tots els membres actuals i anteriors de la junta la tasca. Amb la renúncia del president també ho han fet alguns dels membres de la junta actual: Pep Morillo, Guillem Portabella, Joan Sauque, Lluís Mestre y Carlos Eguino.

Seguidament, va prendre la paraula el nou president, el fins ara vicepresident Eugeni Serrano, que va agrair la dedicació dels membres sortints i va presentar els membres de la nova junta que l’acompanyarà per acabar el mandat fins a les pròximes eleccions que són: Joan Sagalés Vicepresident, Xavier Liñan Secretari, Gabriel Benedicto Tresorer i els vocals Jose Rubira Ramon Domènech i Àngel Rovira.

Després de 9 anys al capdavant de l’associació Quico López-Balsells ha estat rellevat per Eugeni Serrano en la presidència de l’associació

Nous socis d’honor

Com és tradicional per acabar l’assemblea, es va procedir a fer entrega dels carnets de soci d’honor a dues persones estretament vinculades a la secció d’handbol de FCBarcelona: Genís Sabaté i Sebastià Salas.

Genís Sabaté és una de les persones que porta vinculada més anys al FCBarcelona. Hi va entrar l’any 1956 amb 17 anys com a corredor de la secció d’atletisme. Una vegada acabada la seva etapa com atleta va passar a fer d’entrenador de curses i salts. La temporada 78/79 Pep Vilà va incorporar-lo com a preparador físic del 1r equip de la secció d’handbol. Amb l’arribada de Miquel Roca va passar al 2n equip com a ajudant de Pepe Calatayud i des de llavors no ha deixat l’handbol base blaugrana, formant part aquesta temporada de l’estaf de l’equip infantil.

En Sebastià Salas porta 23 anys vinculat a l’handbol blaugrana, durant la seva època més brillant i més exitosa, tot fent un tàndem del màxim nivell amb el Dr. Gutiérrez “Guti” en un àmbit tan important com és el benestar i la salut dels jugadors. Ha viscut en primera persona des de la 4a a la 10a Copa d’Europa així com tota la resta de títols aconseguits durant aquestes darreres dues dècades. Ha coincidit a la banqueta amb els entrenadors Valero Rivera, Xesco Espar, Manolo Cadenas, Xavier Pascual i ara Antonio Carlos Ortega i per les seves mans han passat tots els jugadors de l’handbol blaugrana des del Dream Team fins a l’actualitat. 

Genís Sabaté i Sebastià Salas, nous socis d’honor de l’Associació.
Share