Assemblea general 2022

El passat 2 de juny es va celebrar l’assemblea anual corresponent al 2022 de la nostra associació. Per la coincidència amb l’eliminatòria de semifinals de la lliga ACB de l’equip de bàsquet, vam haver de traslladar el lloc de celebració des de la sala de premsa del Palau Blaugrana com era costum fins ara, a la de la Ciutat esportiva Joan Gamper. Tot i el canvi d’ubicació i la dificultat afegida d’accés sobre tot pels residents a Barcelona, van assistir fins a 21 socis. 

Gabriel Benedicto (tresorer), Eugeni Serrano (president) i Joan Sagalés (vice-president)

A partir de les 18:30 la assemblea va ocupar-se dels següents temes:

  • El tresorer Gabriel Benedicto va presentar els comptes del 2021 i el pressupost 2022, que els assistents van aprovar.
  • El president Eugeni Serrano va presentar els seus plans de la seva junta per a l’exercici actual.
  • Es va aprovar també el punt següent de l’ordre del dia, relatiu a la formalització de l’autorització per part de l’assemblea perquè l’associació disposi d’una secció esportiva, tràmit necessari a partir de la darrera reforma dels estatuts per a donar cobertura a les activitats de l’equip de veterans.
  • El següent punt a tractar també és conseqüència dels darrers canvis en els estatuts. A partir d’ara, cal que l’assemblea ratifiqui els nous socis donats d’alta des durant l’any. En aquest cas van ser sis el ratificats per l’Assemblea: Jorge Montero, Javier Contrasta, Juan Pedro Muñoz “Papitu”,  David Cardona, Vicent Calabuig i Manuel David Pérez de Águila.  

Seguidament es va procedir a l’homenatge als membres de la junta sortint que han estat al davant de l’associació des de la seva fundació i que, amb la seva feina, han fet possible l’existència de la mateixa: Francesc Lopez-Balsells, Carlos Eguino, Guillem Portabella, Pep Morillo i Joan Sauqué. Desprès de que l’Eugeni Serrano fes un recordatori tant de la seva participació al club com a jugadors com del seu pas per la junta, els hi va fer entrega d’una escultura record del seu pas per la junta com a fundadors de l’Associació.

Pep Morillo
Guillem Portabella
Carlos Eguino

Una vegada acabada l’assemblea es va procedir, com cada any que el FCBarcelona es classifica per a la Final Four de Colònia, al sorteig de les invitacions que l’associació posa a disposició dels seus membres. Aquest any els afortunats van ser els socis 100 i 122, Nacho Plans Jordi Fontelles. Esperem que puguin gaudir en nom de l’associació d’una nova Copa d’Europa guanyada pel nostre equip.

Els afortunats per anar a Colònia a acompanyar l’equip del FCB en la Final Four 2022 van ser Jordi Fontelles i Nacho Plans. En la imatge Dani Molina i Joan Sagalès durant el sorteig.

Per acabar la trobada i com és també tradicional els assistents van compartir un pica-pica 

Share