Assemblea anual de l’associació 2018

El passat dia 26 d’Abril es va celebrar l’Assemblea anual de l’Associació de veterans d’handbol del FC.Barcelona a la sala de premsa del Palau Blaugrana. El president Quico López Balsells va fer un repàs de les activitats i del funcionament de l’associació des de l’anterior assemblea, fent esment especialment dels actes previstos per la celebració enguany del 75è aniversari de la fundació de la secció d’handbol. També va explicar els canvis efectuats a la junta directiva després de les eleccions celebrades l’any passat, canvis que van ser ratificats per l’assemblea.

Així mateix el tresorer de l’associació, Carlos Eguino va presentar l’estat econòmic i el pressupost pel proper any que també va ser aprovat. Per acabar l’assemblea es va fer el reconeixement de l’associació a tres personatges històrics vinculats a l’equip d’handbol: Francisco Seirul·lo, Enric Arrufi i Joan Gallardo.

Enric Arrufí

Enric Arrufí (1916-2003) va jugar a bàsquet al FCBarcelona abans de la guerra civil i després del seu pas pels camps de concentració i el servei militar va tornar a Barcelona el 1942. S’integra llavors en el primer equip d’handbol a 11 des de la seva creació en 1943 i jugant-hi fins a 1946 i guanyant dues lligues (45 i 46) i tres campionats de Catalunya. La seva posició al camp era de davanter amb gran arribada de gol, sent un dels màxims golejadors de l’equip en la temporada 44-45. La seva filla va rebre una placa de mans del president.

Arrufi

 Joan Gallardo

Joan Gallardo va formar part de l’equip d’handbol a 11 en la temporada 1944-1945. Com a cuidador i massatgista comença a aparèixer amb la seva famosa farmaciola a les fotografies de les alineacions de l’any 1952-1953 i no va deixar de fer-ho fins a la 1988-1989. 44 anys seguits vinculat al club, sense interrupció. Tot un rècord de longevitat en la història de la secció. A l’assemblea van assistir els seus dos fills que van rebre de mans del president Quico López Balsells una placa de l’associació.

Gallardo

Paco Seirul·lo

Paco Seirul·lo és llicenciat en educació física i entrenador d’atletisme des de 1972 i comença a col·laborar amb la secció d’atletisme del FC Barcelona en 1978. En 1982, comença a treballar com a preparador físic del primer equip d’Handbol. El 1993, amb Johan Cruyff, passa a l’equip de futbol i posteriorment és nomenat director de tots els preparadors físics del club. En l’actualitat és responsable de l’Àrea de Metodologia dels entrenaments del club.

Seirul.lo

Share