Assemblea anual de l’associació de veterans Handbol del FC.Barcelona 2016

El passat 30 de juny es va celebrar l’Assemblea anual de l’Associació de veterans Handbol del FC.Barcelona amb la presència de Joan Bladé, directiu encarregat de la secció del FC Barcelona.

Un any més es va realitzar l’assemblea anual a la sala de premsa del Palau Blaugrana; després de la lectura de l’informe anual per part del president Francisco López Balsells, i de la presentació del pressupost per part de Carlos Eguino, Tresorer de l’Associació, Ramon Domenech va presentar en primícia el contingut del llibre de la història de l’Handbol FC.Barcelona, ​​elaborat a partir de la ingent informació i els testimonis que han reunit durant els últims anys.

Després es va fer el lliurament del carnet d’associat d’honor a dues personalitats històriques de la secció d’Handbol del FC.Barcelona Jaume Barjau i Manuel Silva.

assamblea general veterans handbol 2016

Presentació de l’Assemblea anual de l’Associació de Veterans Handbol del FC.Barcelona 2016, Carlos Eguino, Jose Luis Morillo, Francisco Lopez Balsells i Miquel Herrero.

presentació llibre historia handbol FC Barcelona

Presentació del llibre “Història de l’Handbol FC Barcelona” a càrrec de Ramon Domenech.

assistens assamblea general veterans handbol barça 2016

Socis assistents a l’Assemblea anual dels Veterans Handbol FC Barcelona.

homenatge jaume Berjau i Manuel Silva

Joan Bladé lliurant a Jaume Barjau la placa i el carnet d’associat d’honor.

homenatge jaume Berjau i Manuel Silva3

Jaume Barjau i Manuel Silva rebent la placa i el carnet d’associat d’honor a mans de Joan Bladé, directiu responsable de la secció d’Handbol del FC Barcelona

 

Share