Assemblea extraordinària

El passat 24 d’octubre es va celebrar una assemblea general extraordinària a la sala de premsa del Palau Blaugrana. L’ordre del dia d’aquesta assemblea tenia un únic punt l’aprovació d’una nova proposta d’estatuts per l’associació. En l’assemblea general celebrada a la primavera passada, i davant de certs dubtes plantejats per diversos associats sobre la redacció d’alguns dels articles, la junta va desestimar aprovar la proposta presentada en aquella assemblea. En la mateixa es va decidir la creació d’una nova comissió integrada per tots els socis que van voler participar, per estudiar amb més detall els dubtes plantejats i presentar una nova proposta que obtingués el consens més ampli possible.

Després de treballar-hi durant uns mesos finalment la comissió va presentar a la junta la nova proposta el mes de setembre i, una vegada aprovada per la junta, aquesta va decidir sotmetre-la a l’Assemblea. 

Després d’un debat pausat sobre alguns dels articles, es va aprovar la proposta presentada només amb una petita esmena relativa a les condicions per a poder ser proposat com a soci d’honor.

Una vegada feta la feina els assistents van poder compartir un petit pica-pica.

Share