Assemblea general 2019

Assemblea 2019

El passat 14 de Maig es va celebrar l’assemblea anual de l’Associació a la Sala de Premsa del Palau Blaugrana. Es va desenvolupar d’acord amb l’ordre del dia establert que vareu rebre per correu electrònic a finals del mes d’abril.

El President va fer un repàs de les activitats realitzades,  especialment les lligades amb el 75è Aniversari de la Secció d’Handbol del FCBarcelona.

Al punt número 7, la proposta de modificació dels estatuts actuals per part de la Junta Directiva, davant d’algunes noves aportacions de diferents associats, la Junta va decidir crear una nova comissió que estudiï i proposi de forma consensuada algunes modificacions. Es prega que tots els associats interessats en participar es posin en contacte amb l’Associació abans del 31 de Maig per tal de concretar i planificar una primera trobada.

El darrer punt de l’assemblea tradicionalment és l’homenatge que l’associació fa a diferents persones que han destacat per la seva contribució a l’handbol blaugrana. Aquest any han estat els germans  Pedro i Alfonso Ros, jugadors de la dècada dels 50, representats pel seu germà Josué i el seu nebot Antonio; en Salvador Canals, que des de l’any 1989 ha estat vinculat a l’handbol Blaugrana, primer com a delegat dels equips de base i durant molts anys delegat del 1r equip; i finalment, l’Antoni Rubiella, membre de l’equip tècnic des de l’any 1985 fins l’actualitat.

Josué Ros i Antonio Lopez Ros
Salvador Canals
Antoni Rubiella

Com aquest any el primer equip ha aconseguit participar a la Final Four, una vegada acabada l’assemblea, es va fer el sorteig entre tots els associats dels quatre viatges (amb entrades, allotjament i desplaçament) finançats per l’Associació.

Finalment i com a cloenda es va servir un refrigeri en el que ens vam retrobar antics companys i es va comentar l’actualitat del  equip.

Share