Assemblea General i eleccions de l’Associació de Veterans Handbol del FC Barcelona 2017

El passat 27 d’abril es va celebrar, a la sala de premsa del Palau Blaugrana, l’Assemblea General de l’Associació de Veterans Handbol del F.C. Barcelona, amb  gran assistència  d’associats.

Després es va fer el lliurament del carnet d’associat d’honor a cinc personalitats històriques de la secció d’Handbol del FC.Barcelona: Antoni Amat, Ambrosio Aznar, Josep A. Gutierrez “Guti”,  Joan Morera i Domenec Tugues.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Un cop finalizada l’Assemblea, es van fer les eleccions pels càrrecs de President i Junta Directiva de l’Associació pels  propers  cinc anys, entre  els  dos candidats presentats; Francesc Lopez Balsells i Albert Bayo Singla, el resultat  final va ser 47 vots a 40,5 vots a favor de la candidatura d’en Francesc Lopez Balsells, (el vot dels ex jugadors   1 vot, el  vot dels simpatitzants 0,5 vots).

Acabada la votació en Francesc Lopez Balsells es va dirigir a tots els associat i va demanar que qualsevol associat que  tingui interès en aportar noves idees i dedicació a l’associació, ho comuniqui a fi i efecte de formar-hi part.

Share