Clausura del 75è aniversari de la fundació de la secció d’handbol del FCBarcelona.

Aprofitant el darrer partit de la temporada al Palau Blaugrana del 1r equip, el passat dia 18 de maig es va celebrar una doble festa. Per una banda es van clausurar els actes de celebració del 75è aniversari de la fundació de la secció d’handbol. Seguidament es va celebrar la consecució d’una nova lliga ASOBAL per part del FCBarcelona. 

Celebrem la història…

El programa va començar amb una recepció a la llotja del Palau a tot un grup de jugadors històrics del club i personalitats entre els que es trobaven Pep Morillo, Guillem Portabella, Ramon Domènech, Josep Perramon, Joan Sagalés, Eugeni Serrano, Antoni Argudo, Jerome Fernández, Andrei Xepkin, Fernando Barbeito, Milan Kalina o David Barrufet (actual director esportiu de la secció), entre molts d’altres. També van asistir personalitats del món de l’handbol, com Adolfo Aragonés, president de l’Asobal; Francisco Blázquez, president de l’RFEBM; Jaume Fort, president de l’FCH; Ramon Gallego i José A. Huelín, membres del Consell de l’IHF, o Francesc López Balcells, president de l’Associació de Veterans de l’Handbol del FC Barcelona. També hi eren alguns exdirectius responsables de l’handbol blaugrana, com Francesc Catot i Eduard Coll junt amb l’actual Jordi Argemí.

Seguidament es va celebrar un partit entre el nostre equip de veterans i la seleccio catalana de veterans que, com el disputat l’any passat per començar els actes d’inici del 75è aniversari, va acabar amb la victòria dels nostres per 31-24. En acabar es va fer una foto conjunta amb tots els jugadors participants a la celebració, els veterans i els membres del 1r equip. 

…i celebrem el present.

La festa va seguir amb l’acomiadament del palau als membres del 1r equip que no segueixen la propera temporada (Syprzak, Duarte i Ilic) i la disputa del partit entre el FCBarcelona i Angel Ximenez Avia Puente Genil que va acabar amb una clara victòria local per 42-24.  and

El final de festa va ser el moment de l’entrega per part del president d’ASOBAL al FCBarcelona que  trofeu de la 26 lliga al FCBarcelona. S’acabava una temporada històrica al Palau que, encara podria ser-ho una mica més, en cas de que el Barça guanyés la que seria la seva 10a copa d’Europa a la final four que es disputarà a Colònia.

Share