Crowdfunding per finançar el llibre de la història de la secció d’Handbol del Barça

Ja està actiu el Crowdfunding per finaciar el Llibre de la història de la secció en la pàgina http://vkm.is/handbolfcbarcelona esperem comptar amb la vostra col·laboració.

verkamiDemà dissabte 24 de setembre a les 1o: 45 a la Sala de Premsa del Palau, l’Associació de Veterans d’Handbol del FC Barcelona presenta la posada en marxa del Crowdfunding a la plataforma Verkami amb l’objectiu d’aconseguir finançament per imprimir el primer llibre de la història de la secció d’Handbol del Barça.

Després d’anys d’estudi i recopilació, l’Associació de Veterans d’Handbol del FC Barcelona, ​​recull per primera vegada en un llibre la història documentada, escrita i comentada de la secció d’Handbol, des de la seva creació l’any 1943 fins aquesta última temporada. S’hi inclouen fotos de totes les èpoques (tant de handbol a 11 com a 7), comentaris, resultats i un bon nombre d’anecdotes i efemèrides sobre el viscut i compartit.

Les aportacions es destinaran als costos de maquetació i impresió del llibre de 300 pàgines, més de 500 fotos, escrits en castellà i català signats per jugadors, i entrenadors de la secció; en format DIN A4 i també es generarà una edició digital per donar-li la màxima difusió possible al llibre com al contingut.

Està previst imprimir el llibre a finals d’octubre o primers de novembre com a màxim, i donar-lo a conèixer als mitjans de comunicació.

L’Associació de Veterans d’Handbol del FC Barcelona és una entitat sense ànim de lucre que rep el suport dels seus associats i compta amb el beneplàcit i el suport de la pròpia entitat esportiva. És la primera acció que desenvolupa d’aquest tipus.

Espera comptar tant amb el suport dels simpatitzants i socis del FC Barcelona, ​​com els dels altres clubs de Handbol amb els quals òbviament compartim la nostra història.

Tots els que donen suport al crowfunding tindran com a recompensa formar part de la història de l’Handbol, en aparèixer el seu nom tant en el llibre, com en la versió online i al web oficial de la secció de veterans.

Link al crowfunding a Verkami http://vkm.is/handbolFCBarcelona

Presentació: Quico Lopez Balsells, president de Associació de Veterans d’Handbol del FC Barcelona al costat de Ramon Domenech autor del llibre i diversos il·lustres exjugadors.
Dissabte 24 a les 1o: 45 a la Sala de Premsa del Palau

Share