Cussó, Toni

Procedent del Col·legi Sant Miquel, ingressa al juvenil de l’FC Barcelona entrenat per Pepe Calatayud en la temporada 70/71, on aconsegueix el subcampionat d’Espanya. Aquella mateixa temporada juntament amb els germans Moral i J.L. Barriuso forma part de la selecció de Barcelona que es va proclamar campiona d’Espanya.
Les dues següents temporades a les ordres de Miguel Chacar al 2n equip del club, aconsegueix el campionat provincial, proclamant-se també campió d’Espanya i aconseguint així l’ascens a 1a nacional.
En la següent temporada queden subcampions d’Espanya, aconseguint l’ascens a Divisió d’Honor, tot i que no poden ocupar la plaça perquè no podia haver-hi dos equips del mateix club disputant el mateix campionat.
Deixa el club per jugar a divisió d’honor amb el BM Gavà i posteriorment amb la UE Sant Fost. En ambdós clubs va obtenir el campionat d’Espanya de 1ª nacional. Es va retirar com a jugador l’any 83 al Sant Fost.

El 2n equip del Barça el 10 de març de 1972 al Pavelló municipal d’esports de Montjuic del carrer Lleida, durant un partit d’entrenament contra la sel·lecció espanyola. Dalt d’esquerra a dreta: Valero Rivera, F. Mercader (capitán) T. Cussó, J. Pereda, Juancho, C. Martínez “Tato”, A. Pérez, J.L. Salazar, Miguel .Chacar (entrenador). Agachados de izquierda a derecha: J.M. Berbel, J. Pascual, A. Durany, Ruge, Fabra, “Nani”, J.M.Borrell. A.Buil y J.M.Pereda.

Share