¡El Barça ha guanyat 26 lligues de les darreres 50!

El passat divendres 22 de març el FCBarcelona va aconseguir la seva 9ena lliga ASOBAL consecutiva set jornades abans d’acabar la competició. Aquesta dada que ha aconseguit l’equip, sempre amb en Xavi Pascual a la banqueta, ja és prou espectacular per si mateixa, però si afegim que és la 26ena lliga espanyola i que la primera es va aconseguir la temporada 68-69 ara fa just cinquanta anys es converteix en estratosfèrica: els darrers 50 anys de cada dues lligues el Barça n’ha guanyat una.

La plantilla de la temporada 68-69 (a la foto) estava formada per Josep Perramon (porter), Ortiz de Urbina, Jordi Gibert Mombrú, Herminio Vicente, Ramon Domènech (capità), Joan Morera, Rafael Pastor, Manuel Borderia, Joan Gallardo (cuidador), Llorenç Falomir i Antonio Lázaro. 
Asseguts (d’esquerra a dreta): Javier Pascual, Antonio Sagarra, Joan Serra, J. Ramón del Portillo, Quico López Balsells, Àngel Rovira, Jordi Fontelles i Santiago Noguer. L’any passat membres d’aquest equip encara es trobaven en un sopar. Molts també formen part de la nostra associació i segurament no van imaginar que començaven a escriure un capítol increïble en la història del nostre club.

Equip 68-69

Aquell equip va aconseguir el primer doblet de lliga i copa. El d’aquesta temporada ja porta 5 de 7 títols possibles i ens ofereix unes sensacions molt positives per confiar en que aconseguirà el 6è (la Copa del Rei) el proper 7 d’abril a Alacant. Pel setè i el més desitjat, la Champions, encara queda la part més dura (quarts i Final four) però som un dels candidats que de ben segur ningú no es vol trobar al seu camí.

26 de 50 lligues espanyoles, una dada més per reafirmar que el FCBarcelona és el millor club d’handbol del món.

Share