Homenatge del COE als esportistes olímpics de Mèxic 68 i Munich’72

El passat 15 de març es va celebrar  a l’Auditori Goyeneche del Comitè Olímpic Espanyol un homenatge als esportistes olímpics espanyols que van participar en els Jocs Olímpics d’hivern i estiu de 1968 i 1972. Tres dels nostres associats van rebre aquest homenatge  en Jose Taure, Faustino Villamarin i en Quico Lopez Balsells.
El Comitè Olímpic Espanyol vol reconèixer d’aquesta manera, a tots els participants en els Jocs Olímpics d’hivern i estiu dels anys 1968 i 1972, els quals van posar la base del que és avui dia l’esport espanyol, “la millor generació de l’esport espanyol”, segons el expiragüista José Perurena, que va recordar que, “amb escassos mitjans”, ells van ser ” els fonaments dels quals van sorgir els èxits de Barcelona’92”.
Durant la cerimònia es van lliurar diplomes, tot recordant els esforzos fets per uns esportistes amb escassos mitjans tècnics i econòmics, que van aconseguir iniciar una lluita que va portar a l’esport espanyol a dalt de tot.
homenatge olimpics 2016

D’esquerra a dreta Josep Perramon, Jose Taure, Juan M. Igartua, Faustino Villamarin, Juan de Dios Roman (Entrenador), Quico Lopez Balsells, Jesus Guerrero, Miguel Medina, Juan A. Medina, Santos Labaca.

homenatge Balonmano 1972

Homenatge als jugadors Olímpics Handbol Múnich’72

Share