El passat dimarts 23 d’octubre el Palau Blaugrana va fer 47 anys  

La inauguració del Palau Blaugrana es va fer el dissabte 23 d’octubre de l’any 1971. I el primer esdeveniment esportiu que va acollir van ser dos partits d’handbol. El primer amb els equips de categoria provincial del FCBarcelona i el Mataró i, seguidament, entre els dos millors equips del moment a l’estat espanyol: el FC Barcelona i el Club Balonmano Granollers.

El resultat va ser d’empat a 10. Segons la crònica d’Enrique Girós a el Mundo Deportivo del dia següent (https://ja.cat/jzpXE ) el resultat hauria d’haver estat un altre, per l’error dels àrbitres en xiular una falta a favor del Barça i no donar per vàlid un gol del nostre company d’associació Faustino Villamarín.

En tot cas segur que va ser una gran festa del nostre esport i el començament d’una llarga sèrie de grans partits i grans èxits viscuts a la seu del millor club d’handbol de la història.

Alguns del nostres socis van ser protagonistes d’aquella jornada en la que les alineacions van ser:

 FCBARCELONA: Eguino (Pérez); Morera (2), Falomir, Regás (1), Villamarín (1). Puigalí (1, p.), Gascó, De Andrés (1), Rovira, Bescós y Taure (4).

 GRANOLLERS: Perramón (Galán): Arné (1), Prat (2), Labaca (5, 3 de p.) Caussa, López Garrigó (1), García Grau, Maspons. Fontelles (1), Massip y Raga

inauguracio del palau

Share