Associació de veterans d'handbol del FCB

Amb motiu de la celebració de les eleccions a la presidència del Club, la junta de l’associació va considerar oportú sol·licitar a les diverses candidatures una trobada amb l’objectiu, per una banda, de presentar-los l’associació i les seves activitats i de l’altra, conèixer de primera mà quines eren les seves propostes amb relació a les associacions de veterans i a la secció d’handbol.

Ha estat difícil coordinar les agendes amb les candidatures i finalment no ha estat possible mantenir una reunió amb totes tres. Vam aconseguir trobar-nos finalment amb les candidatures de Víctor Font i amb la de Toni Freixa.

La primera va ser la celebrada a les oficines de la candidatura de Font el dia 17 de febrer amb en Juli López i amb Toni Rovira, responsables de la candidatura de l’àrea esportiva i de la social respectivament. Durant uns breus moments també vam poder saludar al candidat Víctor Font i al número dos de la candidatura Antoni Basses. Per part de la junta de l’associació van assistir l’Eugeni Serrano, en Xavier Liñán i en Gabriel Benedicto.

La trobada va servir per explicar els orígens i les activitats de la nostra associació als membres de la candidatura i se’ls va fer entrega de dos exemplars del nostre llibre “La història de l’handbol al FCBarcelona”. Durant la conversa tant en Juli com en Toni es van interessar per les activitats desenvolupades per l’associació i pel seu grau de vinculació amb el club. Van escoltar atentament quina és l’estructura i el funcionament de l’associació i vam fer un repàs a les diferents activitats tant en l’àmbit social com esportiu que hem dut a terme: activitats de germanor entre diferents generacions d’antics jugadors, recull i difusió de la memòria de l’handbol blaugrana a través de l’actualització del llibre i de la web, les activitats de foment de l’handbol i la difusió dels valors blaugrana.

Per la seva part van preguntar per quines serien les demandes de l’associació per a la propera junta que surti de les eleccions del diumenge 7 de març. Vam transmetre, entre d’altres, la proposta de disposar d’un espai propi per les associacions de veterans al nou Espai Barça, que hi hagi un espai de la memòria digne al nou Palau, la millora de la coordinació amb l’estructura operativa del club i que el club faci més seus els objectius de l’associació per a poder estar més alineats en les activitats.

Visita a la candidatura de Víctor Font

La segona reunió va ser el 23 de febrer a les oficines de la candidatura de Toni Freixa. Per part de l’associació van participar el president Quico López Balsells, Guillem Portabella, Xavier Liñán i en Gabriel Benedicto. Vam ser rebuts per Carles Núñez, responsable de les seccions de la candidatura. A mitja conversa es va afegir en el mateix Toni Freixa amb qui vàrem poder conversar una llarga estona seguint els mateixos temes que amb la candidatura de Font. Va escoltar també amb molt interès l’explicació de les nostres activitats. També els vàrem obsequiar amb dos exemplars del llibre de la història de l’handbol blaugrana i van poder exposar-nos les serves propostes sobre les seccions, l’handbol i les associacions de veterans.

Visita a la candidatura de Toni Freixa

Ambdues candidatures van coincidir amb la importància de potenciar els equips de la base per a aconseguir més jugadors de la casa al 1r equip, millorar la coordinació existent entre l’estructura professional del club i les associacions de veterans —tant de l’handbol com de la resta de seccions— per a facilitar el desenvolupament de les nostres activitats, així com estudiar la ubicació en el projecte del nou Espai Barça per a nosaltres i la memòria de la secció. Van coincidir també en el compromís de què, si resultaven guanyadors, ens retrobaríem per a posar-nos a treballar per concretar les propostes, tal com també va fer la candidatura de Laporta. 

Des d’aquí desitgem molta sort a tots els candidats i que, guanyi qui guanyi, sigui sempre en benefici del FCBarcelona.