Nodrida expedició de membres de l’Associació a la final four de Colònia

Un nodrida expedició dels Membres de la Asociació van viure en directe el triomf del Barça. Entre ells els membres de la junta, Francesc López Balsells​, José Luis Morillo, Àngel Rovira i una àmplia representació de llegendes vives de la secció com David Barrufet, Joan Sagalés, Oscar Grau, Xavier O´Callaghan, Milan Kalina i Sergio Ariño.

Un nodrida expedició dels Membres de l’Associació van viure en directe el triomf del Barça. Entre ells els membres de la junta, Francesc López Balsells​, José Luis Morillo, Àngel Rovira i una àmplia representació de llegendes vives de la secció com David Barrufet, Joan Sagalés, Oscar Grau, Xavier O´Callaghan, Milan Kalina i Sergio Ariño. A més a més tres dels quatre entrenadors que van participar a la Final Four havien estat jugadors del Barça. Festa complerta.

El Lanxess Arena li devia una Champions al Barça. Els blaugranes havien tocat el tro europeu en els últims anys però havien caigut en el vedat privat alemany en la ‘final four’ de Colònia: des que es va convertir en la seu fixa en el 2010, quatre dels últims cinc campions havien estat alemanys. Els homes de Xavi Pascual no han deixat passar l’oportunitat i han conquistat la seva novena Copa d’Europa després de doblegar al Veszprem hongarès en la final (28-23). Els blaugranes, que aquesta temporada han guanyat les Sobrecopes d’Espanya i de Catalunya, la Copa Asobal, la Lliga i la Champions i la Super Globe (el Mundialet de Clubs), igualarà el set de set del ‘dream team’ en la temporada 1999-2000 si guanyen la setmana que ve la Copa del Rei. (Font El Periódico)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oscar Grau Joan Sagales

Joan Sagales Angel Rovira Nuria Diaz Alberto Elias

L’ambient que es respira tant a dins com a fora del Lanexess Arena és espectacular,  hi  ha tanta afició que ja s’han venut  8.000 entrades per la final de l’any que bé (28/29 maig 2016). No cal dir que la Final Four d’aquest any a tingut un ple total, 19.750 espectadors van estar presents els dos dies.

La Final Four esta considerada com un dels esdeveniments esportius i d’oci més important d’Europa.  A més dels quatre grans partits disputats pels millors quatre equips d’Europa, es van fer una sèrie d’espectaculars shows d’obertura.

_DSC0810

_DSC1994

_DSC0825

_DSC0835

_DSC0803

_DSC0805

Share