Presentació del llibre d’història de l’handbol del FC Barcelona

El proper 9 de febrer a les 18:00 es presentarà a la sala Berlín de l’Estadi del F.C. Barcelona el llibre d’història de l’handbol del FC Barcelona.

L’acte comptarà la participació de Josep Maria Bartomeu president del Futbol Club Barcelona, ​​Quico Lopez Balsells, President d’Associació de Veterans d’Handbol del FC Barcelona i Ramon Domenech autor del llibre, al costat d’altres membres de la junta i diversos il·lustres exjugadors.

Tots els membres de l’associació estan convidats a l’esdeveniment, igual que els aficionats que vulguin compartir amb nosaltres un moment tan especial.

Per fi després d’anys d’estudi i recopilació, l’Associació de Veterans d’Handbol del FC Barcelona, ​​recull per primera vegada en un llibre la història documentada, escrita i comentada de la secció d’Handbol, des de la seva creació en 1943 fins a aquesta última temporada. S’hi inclouen fotos de totes les èpoques (tant de l’handbol a 11 com a 7), comentaris, resultats i un bon nombre d’anècdotes i efemèrides sobre el viscut i compartit.

El llibre de més de 300 pàgines, conté més de 500 fotos, escrits en castellà i català signats per jugadors, i entrenadors de la secció; en format DIN A4 i properament també es generarà una edició digital per donar-li la màxima difusió possible tant al llibre com als seus continguts.

El proper 9 de febrer a les 18:00 es presentarà a la sala Berlín de l'Estadi del F.C. Barcelona el llibre d'història de l'handbol del FC Barcelona.

Share