Primer memorial Javi Moya

El passat 1 de maig l’equip de veterans de l’associació va participar al primer memorial Javi Moya. Porter i entrenador de porters del Club Handbol Vilanova i la Geltrú, malauradament en Javi ens va deixar abans del que tocava. L’homenatge va consistir en un torneig triangular entre l’equip de veterans del Vilanova i la Geltrú, un equip d’amics i companys del Javi Moya (en el que va participar el seu fill Ivan) i el nostre equip de veterans.

Seguidament diferents persones vinculades al Javi van compartir emocionades amb els qui no l’havíem conegut, la seva capacitat de deixar un bon record entre tots els qui van compartir amb ell les seves passions: l’handbol, la música, els amics, la família… En Javi va tenir una vida intensa i plena.
Per acabar la celebració, vam ser convidats a una botifarrada de germanor amb tots els participants. Actes així donen tot el sentit a l’existència del nostre equip i agraïm el club handbol Vilanova I la Geltrú haver-nos convidat a participar en aquesta jornada tan especial.

Share