Primera jornada del programa BARNANBOL

El passat dia 24 es va celebrar al pavelló de la Marbella de Barcelona la 1a trobada d’iniciació a l’handbol dins del programa BARNANBOL. Aquest programa, creat aquest any entre el Consell de l’Esport Escolar i el FC Barcelona per promoure l’handbol base a la ciutat, compta amb la col·laboració de la nostra associació.

La trobada ha començat a les 9h, amb l’arribada de dos centenars d’alumnes de 3r a 6è de primària que han estat distribuïts en grups de 25 alumnes aproximadament. Durant el matí, els infants han participat rotant a través d’un seguit d’activitats lúdiques que els han permès aprofundir en l’apassionant món de l’handbol. Des de la passada i la recepció, fins a activitats d’atac, defensa i llançaments. També han pogut disputar partits amistosos cada 30’.

Aquesta jornada, peça clau del programa Barnanbol, és fruit de la unió entre el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, la secció d’Handbol del FCBarcelona i la nostra associació per a la promoció del nostre esport a la ciutat. S’ha celebrat després de la formació de professorat, entrenadors i preparadors físics que va tenir lloc a la Ciutat Esportiva del Barça al juny, a càrrec de professionals del club.

Un cop celebrada la trobada, el programa continua obert durant el curs als centres escolars  on es celebraran entrenaments oberts d’iniciació, sigui en horari lectiu o extraescolar. Per acabar el programa, el proper mes de juny hi haurà una festa de cloenda a les instal·lacions del FC Barcelona a Sant Joan Despí.

Barnanbol

Share