Recepció de Nadal a les associacions de veterans

El passat dijous dia 19 de desembre va celebrar-se a la llotja presidencial del Palau Blaugrana la tradicional recepció de Nadal a les associacions de veterans de les seccions d’Handbol, Bàsquet, Hoquei i FutSal. 

Els presidents les les quatre associacions i en Jordi Argemí, directiu responsable de la secció d’handbol en nom de la junta directiva del club, van presidir el brindis per felicitar les festes i l’any nou a tots els assistents.

En Jordi Argemí va agrair la tasca de les associacions i va destacar una de les principals tasques que tenim: mantenir viva i saber transmetre a través dels mitjans digitals actuals la història de les quatre seccions per a que les noves generacions en siguin coneixedores. En aquesta línia Pedro Ansa, president de l’associació de Bàsquet, va anunciar la propera publicació del llibre de la història de la secció de Bàsquet i va demanar la incorporació dels nostres llibres a la web del club.

En Quico López-Balsells, el nostre president, va demanar que hi hagi espai al nou Palau Blaugrana per a les activitats de les associacions, demanda a la que en Jordi Argemí va assegurar que es faria tot el possible per encabir-nos a la nova gran instal·lació que aviat es començarà a construir.

Share