Segons Wikipedia la secció d’handbol del Futbol Club Barcelona millor equip de la història

F4_handbol_1280x720-cas.v1432574402Segons Wikipedia la secció d’handbol del Futbol Club Barcelona creada el 29 de novembre de 1942. És el club més llorejat del món en handbol, en ser el conjunt que acumula més títols d’Espanya i Europa, i té tots els grans títols que es disputen en l’handbol mundial.

El Barça d’handbol segueix fent història, no ha perdut cap campionat de Lliga en cinc anys, aquesta temporada han aconseguit el cinquè títol de ASOBAL, amb el que van conquistar el 22º títol de lliga de la història del club i no perden des del 18 de maig de 2013.

Des de la desaparició de l’Atlètic de Madrid, el balanç és de 142 victòries en 145 partits. La gesta de l’equip de Xavi Pascual és èpica. Més que gens perquè solament Valero Rivera havia aconseguit encadenar cinc Lligues consecutives. Això sí, l’ara tècnic de la selecció de Catar ho va fer en dues ocasions (1988-1992 i 1996-2000) i a més va dominar a Europa. Per aquest motiu, el seu Dream Team segueix sent considerat el millor equip de la història de l’handbol. El Barça actual, no obstant això, aspira de ple a seguir fent història i en els propers dies té la possibilitat de guanyar la final a quatre de Colònia.

Palmaressección de balonmano del Fútbol Club Barcelona

 Wikipedia

Share