Sopar d’inici dels actes commemoratius del 75è aniversari

El passat 27 d’abril després de la celebració de l’assemblea anual de l’associació, va tenir lloc a l’hotel Condes de Barcelona un sopar, al que estaven convidats tots els socis, amb motiu de l’inici a la commemoració del 75 aniversari de la fundació de la secció d’handbol del FCBarcelona.

Al sopar, juntament amb un gran nombre d’associats, van assistir en representació del club diferents personalitats: Sr. Joan Blade, directiu responsable de la secció d’handbol; diferents membres de la comissió esportiva de la secció d’Handbol; representants de les associacions d’exjugadors de futbol, ​​hoquei, futbol sala i bàsquet; Oscar Grau, CEO del club i David Barrufet, director general esportiu de la secció d’handbol (tots dos socis de la nostra entitat) i finalment, cinc jugadors del primer equip: Viran Morros, Gonzalo Pérez de Vargas, Aitor Ariño, Victor Tomàs i Alexis Borges. Ens va honrar també amb la seva presència el Sr. Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol.

Durant el sopar es va lliurar una placa de reconeixement al jugador Viran Morros que aquest any deixa el club després 9 temporades, en dues fases diferents. Viran ha representat per a nosaltres un excel·lent exemple d’entrega, compromís amb el club i gran professionalitat. Li desitgem un gran èxit en la seva nova etapa a París i l’esperem -sense cap pressa, és clar- amb els braços oberts a la nostra associació quan decideixi deixar la pràctica activa de l’handbol professional.

Un dels objectius de l’associació és crear espais d’intercanvi i de reconeixement mutu entre les diferents generacions de jugadors que han vestit la samarreta del nostre club fins convertir-lo en el millor club d’handbol del món. En aquest sopar es van trobar jugadors que han format part de la secció des dels anys cinquanta fins a l’actualitat, el que es pot considerar un gran èxit que esperem poder repetir en el futur. Els assistents van rebre una medalla commemorativa i un llibre amb el resum d’aquests 75 anys d’història compartida per tots.

Share