Torneig Handbol Emma García Curto

A finals de Setembre, el nostre equip de Veterans d’Handol es va desplaçar a Amposta per jugar un partit en homenatge per l’Emma García Curto, jugadora juvenil de l’Handbol Amposta, que va morir en un accident de tràfic el passat desembre.

Tant per part de la família de l’Emma, ​​com per part de l’Ajuntament i el Handbol d’Amposta es va valorar i agrair molt la participació del nostre equip en aquest acte tan entranyable.

Els nostres jugadors van tornar a donar un recital de joc dins de la pista, i un comportament exquisit i càlid amb la família d’Emma, ​​el Regidor d’esports, l’Alcalde d’Amposta, el públic assistent i els equips juvenils femenins que van participar en un torneig.

Vam tenir el privilegi d’estar acompanyats en aquest acte pel nostre capità del primer equip, en Victor Tomàs. Es va sumar a aquest Memorial ja que coneixia bé l’ Emma, ​​anava als seus campus, i va voler sumar-se, molt emocionat, a aquest suport a la família en aquests moments tan especials.

Sens dubte es va valorar molt la seva presència i sensibilitat amb el pare de l’Emma i amb tot el públic que va voler fotografiar-se amb aquest gran jugador del nostre Club.

Ens podem felicitar per tenir un equip de veterans de grans jugadors i millors persones, tal com van demostrar una altra vegada, en aquest Memorial.

Moltes felicitats a tots, i moltes gràcies per la imatge que doneu de la nostra Associació i del nostre Club.

_DSC4017

_DSC4022

_DSC4009

_DSC4011

_DSC4012

_DSC4060

_DSC4061

_DSC4041

_DSC4042

_DSC4014

 

Share