Torneig Handbol Veterans organitzat per Esferantástica ACD / Boa-Hora FC

Primer Torneig Veterans Handbol Màsters organitzat per Esferantástica ACD / Boa-Hora FC a Lisboa.

Els propers 12 i 13 de març a Lisboa, tindrà lloc el primer torneig d’handbol Màsters Esferantástica ACD / Boa-Hora FC, al pavelló Fernando Tavares, una iniciativa que té com a objectiu promoure la pràctica del handbol dels veterans al país, però sobre tot, fomentar l’amistat entre els amics que comparteixen la mateixa passió: el Handbol.

A més de l’equip de l’Esferantástica ACD (Associació Cultural i Esports), creat el 2012 específicament per a la competició de veterans, el torneig també comptarà amb la presència de l’equip dels nostres veterans del FC Barcelona, Vitòria Futebol Clube, Passos Manuel i l’Associació Sanjoanense Esports, que s’enfrontaran en un esquema de tots contra tots durant el torneig de dos dies en partits que duren 40 minuts.

Ricardo Borges, president de l’ACD Esferantástica, a comentat que l’Associació està molt orgullosos de poder organitzar el primer torneig amb altres equips de veterans, i estan molt satisfets que l’equip dels nostres Veterans FC Barcelona acceptes l’ invitació. 

Entre d’altres, el Torneig d’Handbol Esferantástica / Boa-Hora FC compta amb el suport de la Federació d’Handbol de Portugal (FAP) i l’Associació d’Handbol de Lisboa (AAL).

Torneig Handbol Masters Esferantastica ACD / Boa-Hora FC

Share