Victòria al torneig “Yo jugué Balonmano” de Valladolid

Torneig Yo jugué Balonmano!

Logo torneig

El passat 12 de gener el nostre equip va participar amb victòria al torneig “Encuentro Balonmano Veterano Yo jugué!” organitzat pel programa de “Yo jugué Balonmano” del Recoletas Atlético de Valladolid.

Van participar 13 equips de l’estat tant en categoria masculina com femenina amb més de 200 participants en total. Els equips en categoria masculina van ser: Yo Jugué Atlético Valladolid, Club Balonmano Castrillón (Castrillón-Asturias), Balonmano Cantolagua (Sangüesa – Navarra), Veteranos La Salle (Valladolid), Virgen de Europa (Madrid), Balonmans Veterans Ourense, Balonmano La Muralla (Zamora), Veteranos Costa Verde (Gijón) y el nostre equip.

La competició es va desenvolupar durant tot el dia. Al matí els nou equips es van dividir en tres grups de tres i van competir entre ells fent dos partit de 20 min. cadascun. El primer partit el vam solucionar sense grans problemes contra Balonmano Cantolagua (Sangüesa – Navarra) per 14-4. El segon contra Veteranos Costa Verde (Gijón) va ser una mica més exigent però va acabar amb la nostra victòria per 11-5. Això ens va classificat com a 1r de grup a la lligueta que es faria per la tarda amb els primers dels altres grups.

Després de dinar vàrem haver d’afrontar els dos partits contra els equips més forts del torneig.
Primer nova victòria (12-6) molt treballada contra BM Vírgen de Europa. Un gran inici (5-0) ens va permetre resistir la seva reacció (6-5) par arribar a un final força tranquil. L’anterior victòria dels amfitrions contra aquest equip va fer que el darrer partit contra Yo Jugué Atlético Valladolid es convertís en una final, ja que qui guanyés s’emportava el torneig. Esperàvem un partit més ajustat però a aquelles hores les forces anaven justes i al final va ser més fàcil 13-5 del que havíem imaginat. Gran victòria doncs al torneig, però sobre tot un gran ambient d’handbol durant tot el dia.

Al vespre, el sopar de germanor amb tots els equips participants, seguit d’una festa molt animada, va cloure una llarga jornada d’esport i amistat.

Share