Associació de veterans d'handbol del FCB

Aquesta temporada l’equip de veterans està entrenant gairebé tots els dilluns de 9:30 a 23 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb una assistència més regular que els anys passats que van estar marcats per la pandèmia. Gràcies a això hem pogut reprendre convidar a diferents equips de veterans a compartir la pista de la Ciutat Esportiva per a fer alguns partits amistosos. Ja han passat per Sant Joan Despí: Veterans de Sarrià, Veterans Molins de Rei i Veterans de Sant Esteve Sesrovires i, pròximament ho faran Escola Virolai, Veterans de La Roca del Vallès i els de Sant Fost.

Imatges del partit contra els Veterans Molins de Rei

Com ja us vam informar, (enllaç) l’equip va participar també a la jornada que el club va organitzar amb motiu del dia internacional contra la LGTBIFòbia a l’esport el passat mes de febrer.

Aquests partits serveixen com a preparació del proper torneig triangular al qual hem estat convidats el pròxim 15 d’abril a Jaén.

Us animem a participar de les activitats de l’equip tant a la pista com a la grada. Si voleu participar en els entrenaments, envieu-nos un correu a associacio@veteranshandbolfcb.cat.

Galeria imatges