Associació de veterans d'handbol del FCB

Història de l'handbol del FCBarcelona

Disponible la 7a edició digital. Amb contingut i estadístiques fins a la temporada 2021/22

El novembre de 2016 l’associació va publicar el llibre “Història de l’handbol del FCBarcelona” de Ramón Domènec i Manel Serras. Aquest llibre recull la història de la secció d’handbol des de la seva fundació el 1943. Cada any el llibre s’actualiza en la seva versió digital. L’any 2018 es va fer una 2a edició en paper i està previst que el 2023 se’n faci una tercera. 

Aquest llibre no és a la venda i només es pot obtenir una còpia impresa si us feu socis de la nostra associació. Podeu fer-ho com a ex-jugadors si heu jugat a qualsevol dels equips d’handbol del FCBarcelona o podeu fer-ho com a socis simpatitzants. Consulteu els avantatges dels que gaudeixen els associats en aquesta pàgina.

Podeu llegir i/o imprimir-vos la 7a edició digital del llibre de la història de l’handbol al FCBarcelona descarregant-lo en format PDF de forma gratuïta. La nova versió 2021-2022 és interactiva amb:

  • Enllaços a continguts d’hemeroteques externes
  • Enllaços a vídeos d’Hemeroteca Española-RTVE, Barça TV, CCMA i Youtube

ATENCIÓ: Tot i que és possible visualitzar el llibre al navegador, per aprofitar totes les opcions interactives es recomana descarregar l'arxiu a l'ordinador i utilitzar Acrobat Reader o un altre programa especialitzat en visualitzar fitxers PDF. La interactivitat en alguns navegadors pot ser incompleta.