Associació de veterans d'handbol del FCB

L’Associació de Veterans d’handbol del FC Barcelona i el seu equip de Veterans es van sumar a la jornada contra la LGTBI-fòbia a l’esport organitzada pel club blaugrana el passat diumenge 19 de febrer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquesta jornada va comptar amb participació dels col·lectius d’exjugadors (AVHFCB, Agrupació Barça Jugadors i Associació Veterans de Bàsquet) i de l’Associació Panteres Grogues.

Eugeni Serrano, president de l’Associació de Veterans d’Handbol, va estar present, juntament amb Juan Manuel Asensi i ‘Torito’ Zuviría; (ABJ), Pedro Ansa (VBFCB) i Joan Miró (Panteres Grogues) a l’acte institucional presidit per Elena Fort, vicepresidenta del FC Barcelona i Maite Laporta, responsable del departament de Diversitat, Equitat i Inclusió del club.

En la part esportiva, l’equip de Veterans d’Handbol es va imposar per 31-20 a l’equip dels Panteres Grogues, l’associació multiesportiva LGTBIQ+. Aquesta associació, que reivindica la lluita contra l’homofòbia en el món de l’esport, té signat un conveni de col·laboració amb el FC Barcelona centrat en la formació i assessorament relatiu a la diversitat de gènere, identitat i orientació sexual, així com la lluita contra l’LGTBI-fòbia en el món de l’esport.

Galeria d’imatges: