Final Four 2017

Molts membres de la nostra associació van poder asistir a la Final Four 2017, entre ells, Oscar Grau, CEO del FC. Barcelona, Xavier O´Callaghan, manager de gestió, David Barrufet, manager esportiu, Milan Kalina, Joan Sagalés, Valero Rivera, Ramón Domenech, Àngel Rovira, Sergio Ariño, Ricardo Salvia, Josep Terensi, Rafael Prat, Gonzalo Caracuel, Eduardo Gómez i Javier Papell.

El nostre primer equip ha fet una temporada esportiva molt meritòria per arribar a la Final 4, amb la incorporació de jugadors nous i joves, que dirigits professionalment per “Pasqui”, han anat creixent i jugant cada vegada millor i més conjuntats.

Ha tingut molt de mèrit el que han aconseguit a la Champions. Tal com anava avançant la competició, els rivals estaven més preparats i era molt més difícil superar-los, però ells amb el seu treball, il·lusió i entrega ho han aconseguit.

A la semifinal, ens va superar d’un gol el Vardar, que va ser l’equip que va guanyar la Final Four. Es mereixien haver jugat la final.

Des de la nostra Associació de Veterans d’Handbol, volem dir-los que ens sentim molt orgullosos de tot el que han fet, i en el poc temps que ho han aconseguit. Els animem a seguir en aquesta línia de treball i de sacrifici. Tenen l’èxit assegurat.

Segur que ens donaran moltes alegries en un futur molt proper, però que molt proper.

Share